[2s.mk-friends] Nordeus Hackathon 2012 - Белград

Bojan Ilievski drakuwa at gmail.com
Sat Nov 24 16:45:17 UTC 2012


Се извинувам за спамот, во претходната порака, во последниот дел го имам
згрешено линкот.
Линкот за пријавување е: http://www.nordeus.com/hackathon2012/

Поздрав

2012/11/24 Bojan Ilievski <drakuwa at gmail.com>

> Здраво на сите,
>
> Nordeus (http://www.nordeus.com) како еден од најуспешните стартапи во
> Европа, награден со "The best startup" на "London Web Summit 2012"
> (
> http://www.nordeus.com/blog/nordeus-crowned-peoples-choice-award-at-london-web-summit-2012/)
>
> и креатор на игра која што достигна дури 5,000,000 посетители дневно на
> нивната популарна Facebook игра "Top Eleven" (
> http://www.nordeus.com/blog/new-milestone-5-million-mau),
> по втор пат, огранизира Hackathon, или 24-часовен натпревар во
> програмирање на игри
> во неколку платформи (меѓу побитните Python, Ruby, Java/Android).
> Подетални информации може да најдете на следниот линк -
> http://www.nordeus.com/hackathon2012 . Настанот е закажан за 15ти
> Декември, а пријавувањето трае уште неколку дена, односно до 30ти Ноември.
>
> За секој учесник ќе биде платен превоз, како и храна и смештај во
> просториите на Nordeus во Белград (потврдено од нивниот PR менаџер).
> Може да се пријавите како индивидуалец или во тим до 4 лица. Може да
> користите нивни хардверски/софтверски ресурси или може да си носите
> свои лаптопи. Може да побарате и помош од нивните инженери и имате
> целосна слобода на пристап кон решавање на зададените проблеми.
>
> Секој заинтересиран може да се пријави, како што споменав, најкасно до
> 30ти Ноември на следниот линк: http://www.nordeus.com/hackathon2011
> Ако имате дополнителни прашања пишете, ќе се потрудам да добијам
> одговори.
>
> Поздрав,
> Бојан Илиевски
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20121124/a1d4a615/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list