[2s.mk-friends] Хаклаб курс: Практичен вовед во програмирање

Blagoj Petrushev b.petrushev at gmail.com
Mon Oct 1 22:35:51 UTC 2012


Здраво на сите,

Од 24 Октомври во хаклабот КИКА ќе започне основен курс за
програмирање во python, со вкупно 12 часа.

Деталите ќе ги најдете на вики страницата:
http://wiki.spodeli.org/Хаклаб/Курсеви/Вовед_во_програмирање

Може да се пријавувате на следниот линк:
https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dG9naWozZ0dKdHMxWUtfTGNvcHloV2c6MQ&ifq


Баже


More information about the Ossm-members mailing list