[2s.mk-friends] Хаклаб курс: Практичен вовед во програмирање

Boris Ristovski borisristovski at gmail.com
Tue Oct 2 06:49:04 UTC 2012


Во кој термин во среда ќе се одржуваат предавањата?

Борис

2012/10/2 Blagoj Petrushev <b.petrushev at gmail.com>

> Здраво на сите,
>
> Од 24 Октомври во хаклабот КИКА ќе започне основен курс за
> програмирање во python, со вкупно 12 часа.
>
> Деталите ќе ги најдете на вики страницата:
> http://wiki.spodeli.org/Хаклаб/Курсеви/Вовед_во_програмирање
>
> Може да се пријавувате на следниот линк:
>
> https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dG9naWozZ0dKdHMxWUtfTGNvcHloV2c6MQ&ifq
>
>
> Баже
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20121002/fdb8e31c/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list