[2s.mk-friends] blackout-mk

Ilija Iliev strumjan at gmail.com
Sun Oct 7 20:58:42 UTC 2012


Ја ставив скриптата на http://top.net.mk/ но после кликот отвара бел лист,
а не она дознај повеќе.
Некое чаре?

2012/10/7 Azder <azhder at gmail.com>

> не гледам потреба од скрипта, доволно ми е само да чепнам по серверот
> се да оди до еден ХТМЛ, освен...
>
> да не имате направено бројач за преку скриптата да видиме колку
> „погледи“ ќе има на затемнети сајтови?
>
> тоа може да биде интересна информација
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>-- 
Ilija Iliev Strumjan

Macedonian Joomla! translation team

Joomla: http://top.net.mk

Mob.:  +389 77 575 175
Skype ID:  strumjanmk
Google+: http://gplus.to/strumjan
LinkedIn: http://mk.linkedin.com/in/strumjan
Facebook:
http://www.facebook.com/people/Илија-Илиев-Струмјан/100000573042225
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20121007/f137375c/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list