[2s.mk-friends] blackout-mk

Azder azhder at gmail.com
Sun Oct 7 20:11:26 UTC 2012


не гледам потреба од скрипта, доволно ми е само да чепнам по серверот
се да оди до еден ХТМЛ, освен...

да не имате направено бројач за преку скриптата да видиме колку
„погледи“ ќе има на затемнети сајтови?

тоа може да биде интересна информација


More information about the Ossm-members mailing list