[2s.mk-friends] blackout-mk

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Sun Oct 7 21:56:03 UTC 2012


Има грешка во кодот што го копирал Арангел, веројатно е мал превид.

Потребен е само овој дел од скриптата:

<script type="text/javascript"
    src="//skopjehacklab.github.com/blackout-mk/blackout-mk.js">
</script>

Повеќе на http://skopjehacklab.github.com/blackout-mk/

И сѐ ќе биде во ред.

-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list