[2s.mk-friends] blackout-mk

Ilija Iliev strumjan at gmail.com
Mon Oct 8 07:39:06 UTC 2012


Малку е посложено да се вметне кодот директно во почетната страница,
бидејќи е Joomla со Warp тема па тоа дополнително го усложнува процесот.
Бидејќи не е ова трајна промена на сајтот, ставив во root папката еден
index.html кој ја вчитува оваа скрипта.
Фала на сите :)

2012/10/7 Igor Stamatovski <igor.stamatovski at gmail.com>

> Има грешка во кодот што го копирал Арангел, веројатно е мал превид.
>
> Потребен е само овој дел од скриптата:
>
> <script type="text/javascript"
>     src="//skopjehacklab.github.com/blackout-mk/blackout-mk.js">
> </script>
>
> Повеќе на http://skopjehacklab.github.com/blackout-mk/
>
> И сѐ ќе биде во ред.
>
> --
> Igor
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>-- 
Ilija Iliev Strumjan

Macedonian Joomla! translation team

Joomla: http://top.net.mk

Mob.:  +389 77 575 175
Skype ID:  strumjanmk
Google+: http://gplus.to/strumjan
LinkedIn: http://mk.linkedin.com/in/strumjan
Facebook:
http://www.facebook.com/people/Илија-Илиев-Струмјан/100000573042225
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20121008/7e6a3b12/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list