[2s.mk-friends] blackout-mk

Aleksandar D. Balalovski abalalovski at gmail.com
Mon Oct 8 16:04:38 UTC 2012


BTW,

тројца ме прашаа за како се вметнува кодот на Blogger. Не сите технички
разбираат шо значи да се едитира темплејтот или ХТМЛ-от, можда треба
еден-два скриншоти за да е јасно.

Јас немам акаунт на Blogger.

2012/10/8 Ilija Iliev <strumjan at gmail.com>

> Малку е посложено да се вметне кодот директно во почетната страница,
> бидејќи е Joomla со Warp тема па тоа дополнително го усложнува процесот.
> Бидејќи не е ова трајна промена на сајтот, ставив во root папката еден
> index.html кој ја вчитува оваа скрипта.
> Фала на сите :)
>
>
> 2012/10/7 Igor Stamatovski <igor.stamatovski at gmail.com>
>
>> Има грешка во кодот што го копирал Арангел, веројатно е мал превид.
>>
>> Потребен е само овој дел од скриптата:
>>
>> <script type="text/javascript"
>>     src="//skopjehacklab.github.com/blackout-mk/blackout-mk.js">
>> </script>
>>
>> Повеќе на http://skopjehacklab.github.com/blackout-mk/
>>
>> И сѐ ќе биде во ред.
>>
>> --
>> Igor
>> _______________________________________________
>> Ossm-members mailing list
>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>> http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>
>
>
>
> --
> Ilija Iliev Strumjan
>
> Macedonian Joomla! translation team
>
> Joomla: http://top.net.mk
>
> Mob.:  +389 77 575 175
> Skype ID:  strumjanmk
> Google+: http://gplus.to/strumjan
> LinkedIn: http://mk.linkedin.com/in/strumjan
> Facebook:
> http://www.facebook.com/people/Илија-Илиев-Струмјан/100000573042225
>
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
>


-- 
http://blog.gemidjy.me || http://wiki.lugola.net
Member of Lugola, 2s.mk, FSF (no.6023),
GnuPG: 754AC43D,

I'm an FSF member -- Help us support software freedom!
http://www.fsf.org/jf?referrer=6023
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20121008/1cc22b86/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list