[2s.mk-friends] why u no clean?

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sat Oct 13 14:52:26 UTC 2012


On Thu, Oct 11, 2012 at 11:55 PM, Misha Popovikj <popmisa at gmail.com> wrote:
> После „Програмски вечери“ еве како беше оставена „дневната соба“ во КИКА
>
> https://docs.google.com/open?id=0BwaGN__6QI-FLXZYYXBTcWFUY0U
> https://docs.google.com/open?id=0BwaGN__6QI-FQVN5R3ZRX2tjMUU
> https://docs.google.com/open?id=0BwaGN__6QI-FUUpQQ3BKZWxNWWc
> https://docs.google.com/open?id=0BwaGN__6QI-FeXNNLVJLa2dyZzg

Разбрав дека ова е резултат на праење журка во кујна од страна на
истиот човек што го предизвика минатиот инцидент.

Еве и јавно, Никола Демерџиев, веќе не си добредојден во хаклабот, што
се однесува до мене.
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org


More information about the Ossm-members mailing list