[2s.mk-friends] why u no clean?

Misha Popovikj popmisa at gmail.com
Sat Oct 13 15:20:22 UTC 2012


Јас како дежурен очекував дека Андреј, Марко и Никола ќе се јават сами пред
да дојде ваквата реакција на Арангел.

Поздрав
On Oct 13, 2012 4:53 PM, "Arangel Angov" <ufo at linux.net.mk> wrote:

> On Thu, Oct 11, 2012 at 11:55 PM, Misha Popovikj <popmisa at gmail.com>
> wrote:
> > После „Програмски вечери“ еве како беше оставена „дневната соба“ во КИКА
> >
> > https://docs.google.com/open?id=0BwaGN__6QI-FLXZYYXBTcWFUY0U
> > https://docs.google.com/open?id=0BwaGN__6QI-FQVN5R3ZRX2tjMUU
> > https://docs.google.com/open?id=0BwaGN__6QI-FUUpQQ3BKZWxNWWc
> > https://docs.google.com/open?id=0BwaGN__6QI-FeXNNLVJLa2dyZzg
>
> Разбрав дека ова е резултат на праење журка во кујна од страна на
> истиот човек што го предизвика минатиот инцидент.
>
> Еве и јавно, Никола Демерџиев, веќе не си добредојден во хаклабот, што
> се однесува до мене.
> --
> Арангел
> xmpp/mail
> ufo \o/ linux.net.mk
> http://blog.spodeli.org
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20121013/2beb8509/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list