[2s.mk-friends] CCC Хамбург

Damjan Georgievski penguinista at mail.net.mk
Sat Oct 13 19:15:04 UTC 2012


Како и секоја година CCC (Chaos Communication Congress) и оваа година е 
на 27|28|29|30 декември. 4 дена хакерски рај и пекол во Германија.

Кој е сигурен дека сака да иде, нека пише тука, да се преброиме.
Има две опции за пат.

1. комбе Скопје - Хамбург, незаборавни 2000km пат со познатите весели 
возачи од хаклабот КИКА. Вкупната цена на патот би била околу 1200€ 
тотал за 8 до 9 луѓе.

2. авион Скопје - Дортмунд, и после или комбе или воз до Хамбург. 
Картите со WizzAir на денешен ден се 3480 денари по човек, летови
23 - 30 декември (недела до недела)... за остатокот од превозот не знам


За смештај уште не сме се снашле.-- 
дамјанMore information about the Ossm-members mailing list