[2s.mk-friends] why u no clean?

Sasho Andrijeski andrijeski at gmail.com
Sat Oct 13 20:24:01 UTC 2012


> 2012/10/13 Misha Popovikj <popmisa at gmail.com>
>
>> Јас како дежурен очекував дека Андреј, Марко и Никола ќе се јават сами
>> пред да дојде ваквата реакција на Арангел.
>>
> Незнам што се случило во меѓувреме, ама ја додека доаѓав во Хаклаб 100
пати сум наишол на ваква состојба, до душа во случајов се делува чисто
освен што се оставени чаши и флаши. Многу пати било поголем лом и ја сум
миел садови, засушено кафе, чај и расфрлано ѓубре па на никој не му беше
баш гајле за тоа.
Ја како поддржувач на домаќинство и генерално хигиена, мило ми е што гледам
дека почнало да се води сметка за ова, ама мислам дека некои реакции се
малце претерани и луѓе се напаѓаат врз лична основа.
Извинете ако грешам, мене само така ми делува од страна, читајќи мејлови од
листава и ирц логови :)

Поздрав~

*Sasho Andrijeski
*

Please think of your environment and switch to electronic documents.
Printing e-mails is usually a *waste*.

The information contained in this email and any attachments is confidential
and may be subject to copyright or other intellectual property protection.
If you are not the intended recipient, you are not authorized to use or
disclose this information, and I request that you notify me by reply mail
and delete the original message from your mail system.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20121013/30bcada9/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list