[2s.mk-friends] why u no clean?

Marko Doda marko at lugola.net
Sat Oct 13 20:03:32 UTC 2012


Ги заборавив чашите пред да си идам.

2012/10/13 Misha Popovikj <popmisa at gmail.com>

> Јас како дежурен очекував дека Андреј, Марко и Никола ќе се јават сами
> пред да дојде ваквата реакција на Арангел.
>
> Поздрав
> On Oct 13, 2012 4:53 PM, "Arangel Angov" <ufo at linux.net.mk> wrote:
>
>> On Thu, Oct 11, 2012 at 11:55 PM, Misha Popovikj <popmisa at gmail.com>
>> wrote:
>> > После „Програмски вечери“ еве како беше оставена „дневната соба“ во КИКА
>> >
>> > https://docs.google.com/open?id=0BwaGN__6QI-FLXZYYXBTcWFUY0U
>> > https://docs.google.com/open?id=0BwaGN__6QI-FQVN5R3ZRX2tjMUU
>> > https://docs.google.com/open?id=0BwaGN__6QI-FUUpQQ3BKZWxNWWc
>> > https://docs.google.com/open?id=0BwaGN__6QI-FeXNNLVJLa2dyZzg
>>
>> Разбрав дека ова е резултат на праење журка во кујна од страна на
>> истиот човек што го предизвика минатиот инцидент.
>>
>> Еве и јавно, Никола Демерџиев, веќе не си добредојден во хаклабот, што
>> се однесува до мене.
>> --
>> Арангел
>> xmpp/mail
>> ufo \o/ linux.net.mk
>> http://blog.spodeli.org
>> _______________________________________________
>> Ossm-members mailing list
>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>> http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20121013/d244f48e/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list