[2s.mk-friends] Open(Art) со Ива Гал

Ana Risteska a.risteska at gmail.com
Sun Oct 14 15:40:18 UTC 2012


Здраво,

за сите оние кои се заинтересирани за аплицирање за проектот (
http://eyebeam.org/blogs/roddy/openart-call-for-proposals)
за кој зборувавме во саботата - > *утре, понеделник, 17:30 - 18:00ч*.
правиме работен состанок со Ива за да го дефинираме
точно нашиот проект и да го напишеме proposal-от.

Eве што треба да се пополни:
http://beta.etherpad.org/p/Open(Art)

Се гледаме!

Поздрав и убав ден,
Ана
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20121014/b100c476/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list