[2s.mk-friends] CCC Хамбург

Tamara Atanasoska tamara.atanasoska20 at gmail.com
Mon Oct 29 15:29:55 UTC 2012


За на CCC може да презентирате за #член16 и како сте реагирале. Имаат
таков дел за активизам што мене ми беше најинтересен на кампот, а ова
е баш релевантно и се случува секаде во светот во моментов.

Just a suggestion :)

2012/10/29 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>:
> 2012/10/29 Zlatko Trajcheski <zlatra at gmail.com>:
>> Ќе ѕирнам за други опции, но дајте прво бројката да ја имаме, да не лутаме.
>
> Ок чекам до вечер, ако не се пријави никој друг планираме за тие што
> сме досега пријавени.
>
> Инаку дали има некој од овие што ќе одат што би сакала да презентира
> нешто, било што, lightning talk? 5 мин, 10 мин? Убаво е да имаме барем
> еден пријавен пошто секоја година не охрабруваат да се пријавиме,
> размислете за нешто што можеби е специфично за кај нас, не мора да
> биде стриктно поврзано со програмирање или ИТ, afaik lightning talks
> се прават за било какво хакирање.
> --
> Арангел
> xmpp/mail
> ufo \o/ linux.net.mk
> http://blog.spodeli.org
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members


More information about the Ossm-members mailing list