[2s.mk-friends] Позајмено ATX напојување од Хаклаб

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Tue Oct 16 09:31:07 UTC 2012


Здраво,

Вчера земав на заем едно компјутерско ATX напојување од Хаклаб. Ми
треба да истестирам нешто и ќе го вратам во четврток.

Поздрав,
Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list