[2s.mk-friends] Open(Art) со Ива Гал

Ana Risteska a.risteska at gmail.com
Wed Oct 17 09:07:08 UTC 2012


Здраво,

*утре, четврток, од ~18:30*, имаме пак работен состанок за да го ревидираме
и испратиме
proposal-от за ОpenArt.

Се гледаме!

Поздрав,
Ана

2012/10/14 Ana Risteska <a.risteska at gmail.com>

> Здраво,
>
> за сите оние кои се заинтересирани за аплицирање за проектот (
> http://eyebeam.org/blogs/roddy/openart-call-for-proposals)
> за кој зборувавме во саботата - > *утре, понеделник, 17:30 - 18:00ч*.
> правиме работен состанок со Ива за да го дефинираме
> точно нашиот проект и да го напишеме proposal-от.
>
> Eве што треба да се пополни:
> http://beta.etherpad.org/p/Open(Art)
>
> Се гледаме!
>
> Поздрав и убав ден,
> Ана
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20121017/5ca78537/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list