[2s.mk-friends] Вики страница за Отворени податоци

Blagoj Petrushev b.petrushev at gmail.com
Wed Oct 17 20:47:39 UTC 2012


Здраво,

објавив нова страница за  Отворени податоци на сподели вики.

Можно е да има јазични неправилности па исправете или додадете нешто
ако недостасува.


Баже


More information about the Ossm-members mailing list