[2s.mk-friends] КИКА состанок октомври 2012

Goran Peoski goranpeo at gmail.com
Fri Oct 26 12:36:58 UTC 2012


Дечки, не е ова муабет за тоа кој бил или не на каков и да е состанок.

Лично не знам оти се однесувате ко да имам забелешка за заклучоците од
минатиот пат, да сум имал што да додадам на ќе го одјебев шефот и ќе дојдев.

Е сега, кој сака да научи од академскава дискусија за како може во иднина
да се организира (налик на отворена влада) нека повели нека ги искористи
моиве аргументи, или нека ги побие или еве нека ги користи како отворени
образовни ресурси :)

Ако мислите дека имам поинаква намера од горенаведената, кажете си овде,
иако не би сакал да правам дигресии за личности и минати настани.

Еве овде има повеќе публика, повеќе време и простор за дебата до следниот
состанок.

Поздрав.
On Oct 26, 2012 2:16 PM, "Arangel Angov" <ufo at linux.net.mk> wrote:

> 2012/10/26 Azder <azhder at gmail.com>:
> >> Сето ова си можел да го кажиш на состанокот најавен 1-2 недели
> >> унапред, сега, да се изразам со скопски жаргон, сериш мед.
>
> Дечки, кој сака нека дојде на нареден состанок нека си каже што има,
> дискусија на листа е во ред, но кој сака да учествува во работата на
> хаклабот треба да се појави, состаноците се уредно јавно унапред
> најавени, неам друго што да додадам.
> --
> Арангел
> xmpp/mail
> ufo \o/ linux.net.mk
> http://blog.spodeli.org
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20121026/15dd9092/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list