[2s.mk-friends] Хаклаб курс: Практичен вовед во програмирање

Blagoj Petrushev b.petrushev at gmail.com
Tue Oct 23 21:54:19 UTC 2012


Здраво,

Од утре, и секоја среда во наредниве 6 недели, во хаклабот ќе се одржува
курсот за програмирање.

Во терминот од 19 до 21 големата просторија ќе биде зафатена.

Баже
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20121023/9d651e2c/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list