[2s.mk-friends] Потреба од програмер за Друпал 7 проект

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Tue Oct 2 10:05:50 UTC 2012


Здраво на сите,

Ако има заинтересирани програмери за Друпал 7 проект пишете и ќе ве
поврзам со понудувачите, за да си остварат директен контакт и да си се
договорите за цена и останати детали за ангажманот.

Се работи за холандска фирма со подружница во Македонија која има
потреба од најмување на Друпал 7 програмер за тековен проект или со
повремено вработување или со договор за соработка.

Поздрав,

-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list