[2s.mk-friends] КИКА состанок октомври 2012

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Wed Oct 24 11:13:54 UTC 2012


2012/10/24 Tamara Atanasoska <tamara.atanasoska20 at gmail.com>:
> Не заборавајте заклучоци, ме интересира, жал ми е што морав порано да заминам.

<rant>А мене ми е жал што морав до доцна да останам. :) </rant>

Од 19:15 до 23:30.

Следниот пат предлагам да се ограничат состаноците на час и половина и остатокот
од дневниот ред да се префрли наредната недела во истиот термин, или наредниот
месец во зависност од итноста на точката.

-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list