[2s.mk-friends] КИКА состанок октомври 2012

Misha Popovikj popmisa at gmail.com
Wed Oct 24 11:17:26 UTC 2012


> Следниот пат предлагам да се ограничат состаноците на час и половина и остатокот
> од дневниот ред да се префрли наредната недела во истиот термин, или наредниот
> месец во зависност од итноста на точката.

+1


More information about the Ossm-members mailing list