[2s.mk-friends] КИКА состанок октомври 2012

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Wed Oct 24 17:32:06 UTC 2012


2012/10/24 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>:
> 2012/10/24 Damjan Georgievski <penguinista at mail.net.mk>:
>> уфф, напорно беше. заклучоците утре.
>
> Еве го записникот:
>
> http://wiki.spodeli.org/%D0%A5%D0%B0%D0%BA%D0%BB%D0%B0%D0%B1/%D0%A1%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D1%86%D0%B8/23102012#.D0.9F.D1.80.D0.BE.D0.BC.D0.B5.D0.BD.D0.B8_.D0.B2.D0.BE_.D0.BA.D1.83.D1.9C.D0.B5.D0.BD_.D1.80.D0.B5.D0.B4:

Ова е категоријата за состаноците:

http://wiki.spodeli.org/Категорија:Arbeitsbesprechung

Ова е линкот за последниот состанок
http://wiki.spodeli.org/Arbeitsbesprechung-20121023

И линкот погоре би требало да функционира со пренасочување.

-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list