[2s.mk-friends] CCC Хамбург

Zlatko Trajcheski zlatra at gmail.com
Fri Oct 26 10:52:59 UTC 2012


Патем, летот ни поскапел до Дортмунд и сега е 100 евра повратна со мал
ранец како багаж, за малку поголем кабински багаж се доплаќа по 10
евра од правец. Доаѓа 120 евра вкупно за авион со рачен багаж.

Avis рент-а-кар во еден правец чини 100 евра за Golf плус 17 евра
целосно осигурување, а бензинот ќе не чини 40 евра. Вкупно за пат во
еден правец 157 евра или 31,4 евра по човек во правец, 62,8 евра во
двата правци.

Значи вкупно за превоз 182,8 евра и 170 евра за сместување по човек.

Вкупно 352 евра.

Не е евтино, може да се побара поевтин рентакар и сместување, тоа накнадно.

Поздрав!


More information about the Ossm-members mailing list