[2s.mk-friends] CCC Хамбург

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Fri Oct 26 12:33:10 UTC 2012


2012/10/26 Vladan Popovic <vladanovic at gmail.com>:
>> Вкупно 352 евра.

Може ќе дојде и Мице, ќе ми потврди до утре, па ако сме појше луѓе ќе
ни се намалат трошоците за комбето и станот, само шо еден ќе треба да
спие у вреќа изглеа. :)
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org


More information about the Ossm-members mailing list