[2s.mk-friends] Утре е 10 годишнина на Слободен софтвер Македонија

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Sun Oct 28 01:24:02 UTC 2012


On Sunday, October 28, 2012, Igor Stamatovski <igor.stamatovski at gmail.com>
wrote:
> Утре и емисијата на радио ќе биде посветена на оваа тема.
> Повелете кој е расположен од 14 до 16 час
> Може и пораки на листава ќе ги прочитам

Не знам технички дали е возможно, но интересно би било да се овозможи и
јавувања во живо (телефон, google hangout, skype...) за тие што неможат да
дојдат

Поздрав,
Чомбе

-- 
Advice for software developers and horse racing enthusiasts: Avoid hacks
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20121028/779dc32e/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list