[2s.mk-friends] Утре е 10 годишнина на Слободен софтвер Македонија

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Sat Oct 27 22:33:17 UTC 2012


Утре и емисијата на радио ќе биде посветена на оваа тема.

Повелете кој е расположен од 14 до 16 часот зграда на МРТ канал 103.

Може да се вклучите и вие во живо да споделите што значи 2смк и како сте ги
доживеале овие 10 години.

Може и пораки на листава ќе ги прочитам во емисија.

Ако сте за учество во живо пишете се овде утре да ве пречекаме на
пријавницата.

Поздрав,
Стама
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20121028/fb18a0c9/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list