[2s.mk-friends] GSOC what's goin on?

Misha Popovikj popmisa at gmail.com
Sun Oct 28 19:57:43 UTC 2012


Ја сум заинтересиран да слушам предавање за тоа што го работи Андреј.
On Oct 28, 2012 7:58 PM, "Andrej T." <andrejtrajchevski at gmail.com> wrote:

> Јас не сум сигурен колку имам да кажам, барем не во форма на презентација.
> Проектот не е довршен и е во некоја безвезна рана alpha, така да е далеку
> од корисен.
>
> За тие што не знаат а би биле заинтересирани: работев на add-on за дата
> мајнинг софтверот Orange; идејата беше да овозможам на корисникот да работи
> со слики, односно да ги чита, препроцесира и конвертира во Orange формат.
> Користев Python, OpenCV (за логиката) и PyQT (за изгледот). Слободно
> пратете ми email или начекајте ме во хаклаб за повеќе детали или кодот.
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20121028/bcb72723/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list