[2s.mk-friends] CCC Хамбург

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Mon Oct 29 10:59:02 UTC 2012


2012/10/29 Ivan Stojmirov <stojmir at linux.net.mk>:
> Има место и за мене?
> Јас би идел со воз од Брно, па назад до Македонија со ВизЕр.

Изглеа ќе треба да бараме поголем стан :)

Золи, имаше некои други опции?

Глиша те молам пријави се ако доаѓаш за да видиме за смештајот.

Јас добив контакт од човек у CCC ќе пишам прво на nsnd листата да
видам дали има некој плус ако не му праќам мејл колку души сме да каже
колку карти може да ни обезбеди.
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org


More information about the Ossm-members mailing list