[2s.mk-friends] CCC Хамбург

Zlatko Trajcheski zlatra at gmail.com
Mon Oct 29 11:00:50 UTC 2012


2012/10/29 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>:
> 2012/10/29 Ivan Stojmirov <stojmir at linux.net.mk>:
>> Има место и за мене?
>> Јас би идел со воз од Брно, па назад до Македонија со ВизЕр.
>
> Изглеа ќе треба да бараме поголем стан :)
>
> Золи, имаше некои други опции?

Ќе ѕирнам за други опции, но дајте прво бројката да ја имаме, да не лутаме.


>
> Глиша те молам пријави се ако доаѓаш за да видиме за смештајот.
>
> Јас добив контакт од човек у CCC ќе пишам прво на nsnd листата да
> видам дали има некој плус ако не му праќам мејл колку души сме да каже
> колку карти може да ни обезбеди.
> --
> Арангел
> xmpp/mail
> ufo \o/ linux.net.mk
> http://blog.spodeli.org
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members


More information about the Ossm-members mailing list