[2s.mk-friends] Состанок КИКА 29.08.2012

Misha Popovikj popmisa at gmail.com
Sat Sep 1 08:00:37 UTC 2012


Груба пресметка вели помеѓу 18 и 20.000 заедно со плин за греење, струја,
вода, кирија и даноци.

sent from a mobile device
On Sep 1, 2012 2:28 AM, "Gorjan Petrovski" <mogi57 at gmail.com> wrote:

> Koja e cenata za odrzuvanje na haklabot eden mesec vo zima?
>
> 2012/8/30 Andrej T. <andrejtrajchevski at gmail.com>
>
>> Забелешките од состанокот:
>>
>> http://wiki.spodeli.org/Arbeitsbesprechung-mom-29-08-2012
>>
>>
>> 2012/8/26 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>
>>
>>> 2012/8/26 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>:
>>> > - разно (додајте го вашиот предлог под оваа точка)
>>> - потсетник за донации/разгледување на финансиска ситуација
>>> - членови?
>>>
>>> И ова само сакам да го пишам, ако сакате да учествувате во работата на
>>> хаклабот дојдете, битни ни се вашите размислувања, идеи, предлози,
>>> затоа се прават овие состаноци. Треба да одвоите час и половина во
>>> денот ако сакате да се инволвирате, изговори не ни се потребни пошто
>>> имаме база и во неа ги имаме скоро сите.
>>> --
>>> Арангел
>>> xmpp/mail
>>> ufo \o/ linux.net.mk
>>> http://blog.spodeli.org
>>> _______________________________________________
>>> Ossm-members mailing list
>>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>>> http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>>
>>
>>
>>
>> --
>> Андреј Трајчевски / 078/426-717 / andrejtrajchevski at gmail.com
>>
>> _______________________________________________
>> Ossm-members mailing list
>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>> http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>
>>
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120901/75a7df4c/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list