[2s.mk-friends] Состанок КИКА 29.08.2012

Misha Popovikj popmisa at gmail.com
Sat Sep 1 08:06:50 UTC 2012


Т.е околу 18000 но оваа зима со оглед на тоа што нема ефтина струја...

sent from a mobile device
On Sep 1, 2012 10:00 AM, "Misha Popovikj" <popmisa at gmail.com> wrote:

> Груба пресметка вели помеѓу 18 и 20.000 заедно со плин за греење, струја,
> вода, кирија и даноци.
>
> sent from a mobile device
> On Sep 1, 2012 2:28 AM, "Gorjan Petrovski" <mogi57 at gmail.com> wrote:
>
>> Koja e cenata za odrzuvanje na haklabot eden mesec vo zima?
>>
>> 2012/8/30 Andrej T. <andrejtrajchevski at gmail.com>
>>
>>> Забелешките од состанокот:
>>>
>>> http://wiki.spodeli.org/Arbeitsbesprechung-mom-29-08-2012
>>>
>>>
>>> 2012/8/26 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>
>>>
>>>> 2012/8/26 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>:
>>>> > - разно (додајте го вашиот предлог под оваа точка)
>>>> - потсетник за донации/разгледување на финансиска ситуација
>>>> - членови?
>>>>
>>>> И ова само сакам да го пишам, ако сакате да учествувате во работата на
>>>> хаклабот дојдете, битни ни се вашите размислувања, идеи, предлози,
>>>> затоа се прават овие состаноци. Треба да одвоите час и половина во
>>>> денот ако сакате да се инволвирате, изговори не ни се потребни пошто
>>>> имаме база и во неа ги имаме скоро сите.
>>>> --
>>>> Арангел
>>>> xmpp/mail
>>>> ufo \o/ linux.net.mk
>>>> http://blog.spodeli.org
>>>> _______________________________________________
>>>> Ossm-members mailing list
>>>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>>>> http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>>>
>>>
>>>
>>>
>>> --
>>> Андреј Трајчевски / 078/426-717 / andrejtrajchevski at gmail.com
>>>
>>> _______________________________________________
>>> Ossm-members mailing list
>>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>>> http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>>
>>>
>>
>> _______________________________________________
>> Ossm-members mailing list
>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>> http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>
>>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120901/3679fb30/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list