[2s.mk-friends] Planned downtime во хаклаб од 4 до 6 септември

Misha Popovikj popmisa at gmail.com
Mon Sep 3 20:03:10 UTC 2012


Јас ќе ги известам blizoo

sent from a mobile device
On Sep 3, 2012 9:59 PM, "Igor Stamatovski" <igor.stamatovski at gmail.com>
wrote:

> Поради промена на вратата нема да има интернет во хаклаб од 4 до 6
> септември.
>
> Штом се смени вратата и се инсталираат убаво каблите, можеме да го
> врземе телекабел.
>
> Blizoo треба да се извести дека нема бандера пред нашата зграда да дојдат
> да
> ни спроведат интернет преку новата инсталација.
>
> Ова значи дека radio.spodeli.org, status.spodeli.org и сл. нема да
> функционираат во
> овој период.
>
> Поздрав,
>
> --
> Igor
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120903/5b814356/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list