[2s.mk-friends] Planned downtime во хаклаб од 4 до 6 септември

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Mon Sep 3 19:58:48 UTC 2012


Поради промена на вратата нема да има интернет во хаклаб од 4 до 6 септември.

Штом се смени вратата и се инсталираат убаво каблите, можеме да го
врземе телекабел.

Blizoo треба да се извести дека нема бандера пред нашата зграда да дојдат да
ни спроведат интернет преку новата инсталација.

Ова значи дека radio.spodeli.org, status.spodeli.org и сл. нема да
функционираат во
овој период.

Поздрав,

-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list