[2s.mk-friends] мобилност на млади низ хаклаби во европа

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Wed Sep 5 08:50:32 UTC 2012


On Wed, Sep 5, 2012 at 10:44 AM, Misha Popovikj <popmisa at gmail.com> wrote:
> значи никој не е заинтересиран?

Миша знаеш дека цела заедница е на одмор. :)

Пробај ова да го организираш втората половина на септември, од 15 септември
на пример.

Мислам дека е корисно и потребно ова, така што планирај го од 15
септември натаму.

Јас би ја слушај таа сесија.

Поздрав,

-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list