[2s.mk-friends] мобилност на млади низ хаклаби во европа

Misha Popovikj popmisa at gmail.com
Wed Sep 5 08:52:38 UTC 2012


> Пробај ова да го организираш втората половина на септември, од 15 септември
> на пример.

Не ни мислев порано. :) Како и да е... сакам прво да видам дали има
интерес и од оние што би биле корисници.


More information about the Ossm-members mailing list