[2s.mk-friends] мобилност на млади низ хаклаби во европа

Andrej T. andrejtrajchevski at gmail.com
Wed Sep 5 10:25:15 UTC 2012


Да, јас сум заинтересиран.

2012/9/5 Misha Popovikj <popmisa at gmail.com>

> > Пробај ова да го организираш втората половина на септември, од 15
> септември
> > на пример.
>
> Не ни мислев порано. :) Како и да е... сакам прво да видам дали има
> интерес и од оние што би биле корисници.
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>-- 
Андреј Трајчевски / 078/426-717 / andrejtrajchevski at gmail.com
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120905/f28decb7/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list