[2s.mk-friends] SFK 2012

Aleks aleks at slobodensoftver.org.mk
Wed Sep 5 17:28:26 UTC 2012


On 30.08.2012 22:27, Blagoj Petrushev wrote:
>
> Здраво,
>
> Јас планирам да одам, ама само во сабота, во недела би сакал ама не 
> можам.
>
> Немам превоз, би учествувал у трошоци ако вози некој.
>
> Добра програма е, дојдете.
>

Што бива, идеме ?

Сега за сега сме јас, ти и Золи. Утре ќе знаеме дали ќе може да најдеме 
кола за одење. Доколку не успееме со кола, има автобус за косово во 
сабота сабајле, па би можеле да одеме со тоа и да се вратиме вечерта во 
сабота.

Поздрав

-- 
Aleksandar (Aleks) Lazarov
- Student at the Faculty of Electronic Engineering and Information Technologies, section for Electronics, Radio Engineering and Signal Processing
- Member of the Free Software Macedonia Organization
- Ham Radio operator (Z32AL)
- GNU/Linux user.
More information about the Ossm-members mailing list