[2s.mk-friends] SFK 2012

Blagoj Petrushev b.petrushev at gmail.com
Wed Sep 5 17:50:44 UTC 2012


On Sep 5, 2012 7:20 PM, "Aleks" <aleks at slobodensoftver.org.mk> wrote:

>>
>
> Што бива, идеме ?
>
> Сега за сега сме јас, ти и Золи. Утре ќе знаеме дали ќе може да најдеме
кола за одење. Доколку не успееме со кола, има автобус за косово во сабота
сабајле, па би можеле да одеме со тоа и да се вратиме вечерта во сабота.

Може да, јас имам ограничен интернет пристап, ќе се договориме во петок.

Баже
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120905/f873f601/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list