[2s.mk-friends] Локализирање на We Make It

DZvonko Nikolov dzvonko at gmail.com
Mon Sep 17 17:02:55 UTC 2012


Идејата е супер. Каде може тој комплет да се купи/порача/добие?
По која цена? За колку време може да се добие? Количина?
Што содржи комплетот?

Поздрав

2012/9/16 Jovanka Gulicoska <jovanka.gulicoska at gmail.com>

> Еве утре ќе се договориме и ќе ги пратиме или ја или Алекс фајловите на
> листа
> On Sep 16, 2012 9:27 PM, "Marko Doda" <marko at lugola.net> wrote:
>
>> Да, а да го направиме ова викендов па за другиот викенд може еве Boxes
>> :), сеа само Алекс да даде фајловите, ќе се организираме на ирц и у сабота
>> да го стокмиме.
>> @Mike yeah, thanks for the info, i think Aleks and Luca are working on
>> something, we are just organizing an translation marathon to help with the
>> Macedonian translation.
>>
>> 2012/9/16 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>
>>
>>> 2012/9/16 Jovanka Gulicoska <jovanka.gulicoska at gmail.com>
>>>
>>>> јас нема да сум тука викендов најверојатно, а сакам да сум дел од ова.
>>>> Како што знам и стама нема да е тука. Па ако може викендот после него.
>>>> Алекс ако може кажи до кога би било најдобро да се преведе? А нема нешто
>>>> многу за преведување
>>>>
>>>
>>> За сега, може да се подели на неколку дела текстот и координација на IRC
>>> кој до кај е. Па да се седне викендот саат-два у хаклаб и да се доврши само
>>> она што е останато.
>>>  --
>>> Арангел
>>> xmpp/mail
>>> ufo \o/ linux.net.mk
>>> http://blog.spodeli.org
>>>
>>> _______________________________________________
>>> Ossm-members mailing list
>>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>>> http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>>
>>>
>>
>> _______________________________________________
>> Ossm-members mailing list
>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>> http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>
>>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
>


-- 
-----------------------------------------------------------------------------------
Regards

DZvonko Nikolov

-----------------------------------------------------------------------------------
The best things are simple,
but finding these simple things is not simple.

Simplicity carried to the extreme becomes elegance.
-----------------------------------------------------------------------------------
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120917/19852fbf/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list