[2s.mk-friends] Локализирање на We Make It

Jovanka Gulicoska jovanka.gulicoska at gmail.com
Sun Sep 16 19:29:51 UTC 2012


Еве утре ќе се договориме и ќе ги пратиме или ја или Алекс фајловите на
листа
On Sep 16, 2012 9:27 PM, "Marko Doda" <marko at lugola.net> wrote:

> Да, а да го направиме ова викендов па за другиот викенд може еве Boxes :),
> сеа само Алекс да даде фајловите, ќе се организираме на ирц и у сабота да
> го стокмиме.
> @Mike yeah, thanks for the info, i think Aleks and Luca are working on
> something, we are just organizing an translation marathon to help with the
> Macedonian translation.
>
> 2012/9/16 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>
>
>> 2012/9/16 Jovanka Gulicoska <jovanka.gulicoska at gmail.com>
>>
>>> јас нема да сум тука викендов најверојатно, а сакам да сум дел од ова.
>>> Како што знам и стама нема да е тука. Па ако може викендот после него.
>>> Алекс ако може кажи до кога би било најдобро да се преведе? А нема нешто
>>> многу за преведување
>>>
>>
>> За сега, може да се подели на неколку дела текстот и координација на IRC
>> кој до кај е. Па да се седне викендот саат-два у хаклаб и да се доврши само
>> она што е останато.
>>  --
>> Арангел
>> xmpp/mail
>> ufo \o/ linux.net.mk
>> http://blog.spodeli.org
>>
>> _______________________________________________
>> Ossm-members mailing list
>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>> http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>
>>
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120916/7dfdef3f/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list