[2s.mk-friends] Слободен термин во Хаклаб? (Вторник, 25.09)

Dalibor Nasevic dalibor.nasevic at gmail.com
Fri Sep 21 14:37:35 UTC 2012


Здраво,

Сакаме да направиме ruby средба во Вторник (25.09) во Хаклаб, па ме
интересира дали има слободен термин после 18 час во собата за презентации?

doda ми спомна дека Википедиа Македонија одржуваат настани во Вторник -
кое време е настанот наредната недела?

Фала.

-- 
Dalibor Nasevic
http://dalibornasevic.com
More information about the Ossm-members mailing list