[2s.mk-friends] Слободен термин во Хаклаб? (Вторник, 25.09)

Andrej T. andrejtrajchevski at gmail.com
Fri Sep 21 14:51:41 UTC 2012


Ако не се лажам, Википедиа Македонија имаат собир еднаш месечно, а
последниот беше пред неколку дена. Според ова, мислам дека хаклабот ќе биде
слободен идниот вторник, но момците од Википедиа нека кажат (или некој што
со сигурност знае.)

2012/9/21 Dalibor Nasevic <dalibor.nasevic at gmail.com>

> Здраво,
>
> Сакаме да направиме ruby средба во Вторник (25.09) во Хаклаб, па ме
> интересира дали има слободен термин после 18 час во собата за презентации?
>
> doda ми спомна дека Википедиа Македонија одржуваат настани во Вторник -
> кое време е настанот наредната недела?
>
> Фала.
>
> --
> Dalibor Nasevic
> http://dalibornasevic.com
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>-- 
Андреј Трајчевски / 078/426-717 / andrejtrajchevski at gmail.com
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120921/0ccd8b96/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list