[2s.mk-friends] дежурство во хаклаб

Misha Popovikj popmisa at gmail.com
Sun Sep 23 08:43:24 UTC 2012


Здраво

Јас дури сега гледам дека сум дежурен од утре а сум на службено патување.

Дали би можел некој да ме замени т.е да направиме некоја рокада?

Миша


More information about the Ossm-members mailing list