[2s.mk-friends] дежурство во хаклаб

Tamara Atanasoska tamara.atanasoska20 at gmail.com
Sat Sep 29 20:49:52 UTC 2012


Мислам дека немам никакви обврски навечер оваа недела па можам јас.
Иначе, мора некој да ми даде клуч, сакам и утре да идам во хаклаб.

2012/9/29 Misha Popovikj <popmisa at gmail.com>:
> Дали има некој доброволец да ме замени оваа недела со дежурство а ја
> ќе возвратам со иста мера некој друга недела?
>
> На работа почнуваме нови активности оваа недела кои ќе ми излегуваат
> од работно време - односно ќе се случуваат навечер.
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members


More information about the Ossm-members mailing list