[2s.mk-friends] дежурство во хаклаб

Misha Popovikj popmisa at gmail.com
Sat Sep 29 15:22:20 UTC 2012


Дали има некој доброволец да ме замени оваа недела со дежурство а ја
ќе возвратам со иста мера некој друга недела?

На работа почнуваме нови активности оваа недела кои ќе ми излегуваат
од работно време - односно ќе се случуваат навечер.


More information about the Ossm-members mailing list