[2s.mk-friends] Sostojba Hacklab

Newk newkdukem at gmail.com
Mon Apr 1 19:11:22 UTC 2013


1.  Немам намера да раскревам зад вас.

> https://dl.dropbox.com/u/9278499/2013-04-01%2018.39.36.jpg
> https://dl.dropbox.com/u/9278499/2013-04-01%2018.39.48.jpg
>
> 2. Вратата од тераса беше отворена, сијалицата светеше.
>

Јас бев во саботата, си ја измив шољата од кафе и чашата со вода. Шишето со
Пелистерка беше сеуште полно кога си заминав. Така да ако некој планира да
ме гони од хаклабот за ѓубре или журки, нека се преиспита. Хвала лепо.

Њук,
Over and out.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130401/62d788d1/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list