[2s.mk-friends] 3D printer give away

Dalibor Nasevic dalibor.nasevic at gmail.com
Thu Apr 4 10:31:41 UTC 2013


Интересно. :) Еве некои линкови од мене:

https://github.com/dalibor
https://github.com/dalibor?tab=repositories
https://github.com/dalibor/popravi.mk
https://github.com/dalibor/PopraviMK

On 04/04/2013 12:07, Jovanka Gulicoska wrote:
> Здраво,
> 
> пред некое време наидов на линков:
> https://www.lulzbot.com/?q=blog/win-printer
> и мислам да пробаме да аплицираме како хаклаб КИКА.
> За да ја пополнам апликацијата ќе ми треба мала помош, затоа што има
> еден дел
> Contributions to Libre/Free/Open Source hardware and software
> што се однесува на сите членови на хаклабот.
> Па ако можете пратете линкови од гитхаб или некоја листа на работи кои
> сте ги направиле за да можам да го пополнам овој дел.
> 
> Аплицирањето е до 15-ти април.
> 
> Поздрав,
> Јованка
> 
> 
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> https://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
> 


More information about the Ossm-members mailing list