[2s.mk-friends] 3D printer give away

Jovanka Gulicoska jovanka.gulicoska at gmail.com
Thu Apr 4 10:07:17 UTC 2013


Здраво,

пред некое време наидов на линков:
https://www.lulzbot.com/?q=blog/win-printer
и мислам да пробаме да аплицираме како хаклаб КИКА.
За да ја пополнам апликацијата ќе ми треба мала помош, затоа што има еден
дел
Contributions to Libre/Free/Open Source hardware and software
што се однесува на сите членови на хаклабот.
Па ако можете пратете линкови од гитхаб или некоја листа на работи кои сте
ги направиле за да можам да го пополнам овој дел.

Аплицирањето е до 15-ти април.

Поздрав,
Јованка
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20130404/a5454c48/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list